Contact & Bio

Bij mijn studie kunstgeschiedenis leerde ik analytisch en creatief denken, bestuurskunde bracht me inzicht in hoe onze instituten werken en campagneplatform FoodGuerrilla veroverde voor het eerst mijn voedselhart! OneWorld leerde me kijken vanuit een mondiaal perspectief, en leerde me schrijven en de journalistiek te bedrijven. Bij Food Cabinet maakte ik de meest te gekke, prachtige campagnes en events zoals World Food Day voor 6500 consumenten en intieme, inhoudelijke academies voor food professionals. De overstap naar NRC Media als programmamaker was zo gemaakt, het werd tijd om B2B events en het sluiten van partnerschappen in de vingers te krijgen. In 2018 hief ik het glas op mijn ZZP bestaan. Daarnaast leer ik al vier jaar enorm veel over dierenwelzijn als advieslid van de Barth Misset Stichting. Tot slot ben ik in mijn vrije tijd een kookgek! Die liefde leidde tot huiskamerrestaurants en een stage bij Slow Food restaurant Merkelbach.

Mail: lotte (at) lottesluiter.nl 
Bel of App: 06 476 29 370 

Of laat een berichtje achter

Netherlands

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.