Diensten & Visie

Vanuit mijn voedselexpertise werk ik dagelijks met enorm veel plezier aan advies, de ontwikkeling van nieuwe projecten en programma's, live events, debatten of een dagvoorzitterschap. Als mensen hun schaarse tijd vrij maken in hun agenda voor een live bijeenkomst dan is het mijn verantwoordelijkheid dat het event elke minuut waard is.

Scroll omlaag voor toelichting

Waarvoor kun je me bellen?

Programmamaker 

Je kunt me bellen voor een goed doordacht en geresearched (online) programma, academie of webinar waar jouw wensen en de behoeftes van je doelgroep samenkomen. 

Projectontwikkeling  & redactie

Ik zet graag mijn creatieve en strategische tanden in een nieuw te ontwikkelen project. Je kunt me vragen voor gedegen desk-research, voorgesprekken met partners & stakeholders, en ik denk  mee over een effectieve en creatieve aanpak. 

Advies

Wat ongezouten advies nodig voor je live event of conferentie? Je kunt me vragen voor een sparringssessie, of een vier-luik worksopsessie waarin we jouw doelen & die van je doelgroep samensmelten tot één fantastisch live event. Hiervoor gebruik ik graag de tool Miro. 

Gespreksleider /Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter en gespreksleider of presentator haal ik het beste in mijn gasten naar boven, of het nu een politicus of een boer is. Verwacht een ontspannen, informele en veilige sfeer gecombineerd met journalistieke, kritische vragen en een scherp luisterend oor. Voorop staat dat er veel ruimte is voor het publiek, het is tenslotte live