Diensten & Visie

Vanuit mijn voedselexpertise werk ik dagelijks met enorm veel plezier aan de ontwikkeling van nieuwe projecten, live events en programma's of een dagvoorzitterschap. Als mensen hun schaarse tijd vrij maken in hun agenda voor een live bijeenkomst dan is het mijn verantwoordelijkheid dat het event elke minuut waard is.

Scroll omlaag voor toelichting

Waarvoor kun je me bellen?

Programmamaker 

Je kunt me bellen voor een goed doordacht en geresearcht journalistiek programma, academie of live event waar jouw wensen en de behoeftes van je doelgroep samenkomen. 

Projectontwikkeling  & redactie

Ik zet graag mijn creatieve en strategische tanden in een nieuw te ontwikkelen project. Van gedegen desk-research tot gesprekken met partners & stakeholders,  ik denk mee over een effectieve aanpak. 

Advies

Ongezouten advies nodig voor je live event of conferentie? Je kunt me vragen voor een sparringssessie of workshop waarin we jouw doelen & die van je doelgroep samensmelten tot één fantastisch live event. 

Gespreksleider Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter, gespreksleider of presentator haal ik graag het beste in mijn gasten naar boven, of het nu een politicus of een boer is. Verwacht een ontspannen, informele en veilige sfeer gecombineerd met journalistieke, kritische vragen en een scherp luisterend oor.