Diensten & Visie

Vanuit mijn voedselexpertise werk ik dagelijks met enorm veel plezier aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en programma's, live events, of een dagvoorzitterschap. Alles vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op voldoende, gezond voedsel.

Thema's - kringlooplandbouw | agroforestry | gedragsverandering | eiwittransitie | gezondheid | voedselzekerheid | dierenwelzijn

Waarvoor kun je me bellen?

Programmamaker /Events

Je kunt me bellen voor een goed doordacht en geresearched (online) programma waar jouw wensen en de behoeftes van je doelgroep samenkomen. Hoe zorg je dat je webinar, congres of event interactief en nuttig is, en tegelijkertijd een grote impact en doorwerking heeft als je deelnemers weer normaal aan het werk gaan? Als je deelnemers hun kostbare tijd bij jouw event doorbrengen verdienen ze het allerbeste.  

Projectontwikkeling /Advies

Sta je aan het begin van een nieuw project? Advies nodig voor de aanpak en doelmatigheid, of wil je het geheel uitbesteden? Ik zet graag mijn creatieve en strategische tanden in een nieuw te ontwikkelen project, waarbij ik extra energie krijg van projecten die voor het eerst het daglicht zien. Je kunt me vragen voor strategisch advies, vooronderzoek, gesprekken met partners & stakeholders, en de aanpak van een project.

Gespreksleider /Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter probeer ik het beste in mijn gasten naar boven te halen, of het nu een gedeputeerde of ondernemer is. Verwacht een ontspannen, veilige sfeer gecombineerd met journalistieke en kritische vragen en een scherp luisterend oor. Voorop staat dat er veel ruimte is voor het publiek, het is tenslotte live! Daarnaast kom ik altijd steengoed voorbereid en ben ik op de hoogte van de laatste agri-food actualiteiten.

Mijn Visie


1. Regeneratief voedselsysteem

Elk project moet in mijn optiek een bijdrage zijn aan een regeneratief voedselsysteem dat alle monden wereldwijd goed en gezond kan voeden. Hoe doen we dat binnen de ecologische grenzen van onze wereld, met welke verdienmodellen en welke rol dichten we dieren toe in ons systeem?

Mijn Visie


2. Niet dogmatisch

Zijn we beter af met een duurzame intensivering of extensieve biologische productie? Denken in tegenstellingen of dogma's helpt ons niet verder. Met een open vizier kan elke speler zijn steentje bijdragen, we hebben iedereen nodig.

Mijn Visie


3. Samen graag

Niks leukers en noodzakelijkers dan werken met complementaire partners, de beste sprekers en enthousiaste vakidioten die hun expertise inbrengen voor positieve verandering!