Diensten & Visie

Vanuit mijn voedselexpertise werk ik dagelijks met enorm veel plezier aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en programma's, live events, debatten of een dagvoorzitterschap. Als mensen hun schaarse tijd vrij maken in hun agenda voor een live bijeenkomst dan is het mijn verantwoordelijkheid dat het event elke minuut waard is. 

Scroll omlaag voor toelichting

Waarvoor kun je me bellen?

Programmamaker /Live events

Je kunt me bellen voor een goed doordacht en geresearched (online) programma, academie of webinar waar jouw wensen en de behoeftes van je doelgroep samenkomen. Hoe zorg je dat je event interactief en nuttig is, sprankelt, en tegelijkertijd de gewenste doorwerking heeft? Als je deelnemers hun kostbare tijd bij jouw event doorbrengen verdienen ze het allerbeste. Bekijk werk.

Research /redactie

Sta je aan het begin van een nieuw project? Ik zet graag mijn creatieve en strategische tanden in een nieuw te ontwikkelen project. Je kunt me vragen voor gedegen desk-research, voorgesprekken met partners & stakeholders, en ik denk graag mee over een effectieve en creatieve aanpak. Ook kun je me bellen voor 3 uur stevig sparren voor een frisse, heldere kick-start. Bekijk werk.

Gespreksleider /Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter probeer ik het beste in mijn gasten naar boven te halen, of het nu een politicus of boer is. Verwacht een ontspannen, informele en veilige sfeer gecombineerd met journalistieke, kritische vragen en een scherp luisterend oor. Voorop staat dat er veel ruimte is voor het publiek, het is tenslotte live! Daarnaast kom ik altijd steengoed voorbereid en ben ik op de hoogte van de laatste agri-food actualiteiten. Tot slot heb ik ruimschoots ervaring met het presenteren van online shows. Bekijk werk.